Hos frissan

Här har det varit mulet väder och sen har det kommit lite mera snö, ungefär minus tre grader. Jag fick tid hos sjuksköterskan på sjukhuset den andra januari, och ska visa upp en ärrbildning som inte vill försvinna utan blir allt större. Det blev att jag fick boka om min dag, men det är nog bra att jag får fara och visa upp det. Satt en stund och målade i målarboken.

På eftermiddagen var vi med mor hos frissan, båda hade tid för klippning samitigt som var ganska behändigt. Nu fick jag sitta i rullstolen, det gick bra det också. Ja det kändes skönt att få lite kortare hår. 🙂 Ikväll ska jag gå i bastun och tvätta bort alla små hårstrån som kom når håret blev klippt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.