Nu är det jullov!!!

Under natten hade det våta frusit på och blivit lite halt och isigt på vägarna. Solen sken på årets mörkaste dag.

Nu idag hade jag min sista arbetsdag före mitt jullov, oj vad det kändes skönt att få lite ledigt. Jag var en timme längre på jobbet, när vi hade kaffe med avdelningen. Och där bjöds det på Prinsesstårta, det var riktigt trevligt.

Min Vippari skjuts var beställd till klockan 15.. tiden gick men ingen bil syntes. När klockan var 15.30 bad jag att Socialens vaktmästare skulle ringa till Vipcentralen.Där påstods det att man inte hade bokat bil åt mig, (de ljög) men lovade att skicka en bil åt mig till 15.45. Sen ringde jag till boendet att jag var nog på väg hem. Just då visste jag inte vad jag skulle säga om Vippari.

Jag var hemma så länge att personalen ringde efter en taxi åt mig , som körde mig till mor och far . Åh, nu är det jullov och jag ska bara njuta!!!
Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.