En del frågor känns lite jobbiga, julglögg för grannar och vänner

Just på morgonen känns det inte alltid som om jag skulle orka med, att någon ifrågasätter mina saker eller varför jag gör si och så då känns en del frågor lite jobbiga. Ja det är kanske en annorlunda ljud när jag andas, o. då fick jag frågan: ”Är du förkyld?” Den nya handledaren tyckte att det lät så. Då svarade jag: ”Nej, jag är inte förkyld. Det låter så när jag andas.”Sen var det ännu något vid frukostsbordet, när det kom något ljud som de flesta av personalen har blivit vana vid. Ja, men jag kunde hålla mig lugn.

Vilket väder det var här idag. Det hade blivit till snöslask, is och halt. Nu på kvällen kom det regn också. Alldeles tråkigt väder. Arbetsdagen var riktigt bra. Och på eftermiddagen hade jag årets sista fysioterapi. Det blev lite töjningar och massage för armarna som kändes riktigt bra.

Jag och personalen rensade lite ur kylskåpet, innan jag far på jullov i morgon. Sen for jag med Inva-taxi till mina föräldrar, som hade julglögg för grannar och vänner. Det var trevligt att träffas såhär före julen och äta lite smått o. gott som smakade gott. Kom hem vid  niottiden, nattpersonalen tog emot mig, även om jag hade nycklarna i min hand, sen fick jag hjälp med kvällsbestyren. Ja det var en bra dag som jag hade.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.