Pepparkakor och småbröd

När vi med personalen lagade mat åt mig, öppnades min lägenhets dörr och där var en annan vårdare som släppte in en av mina vänner. Dörrklockans batteri hade tagit slut så ringningen hördes inte. Medan jag väntade på att maten blev färdig, pratade vi med min vän som hjälpte mig i Sveden. Det var  roligt att träffas och man skulle ha kunnat prata hur länge som helst, ifall jag inte hade fått maten på tallriken. Så fick jag ett julkort o. en påse med pepparkakor och småbröd. 🙂 Sen hörde jag att samma vän hade också varit hos min granne väggen bredvid.

Lite senare fick jag hjälp av personalen med att byta batteri till min dörrklocka. 🙂 Så nu fungerar dörrklockan igen. 🙂 Ikväll lagade jag  matbeställningen som ska skickas in efter julen, och då har jag mat när jag kommer hem igen efter nyår.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.