Ja, jag är ju uppvuxen här

I morse fick jag lära in en ny personal, hade nog hjälp av en annan handledare. Vi småpratade allt möjligt medan jag satt och åt frukost. Själv berättade jag bland annat att jag hade studerat i Esbo. Sen fick jag frågan: ”Hur jag hade hamnat hit till Österbotten?”Då log jag för mig själv och svarade: ”Ja, jag är ju uppvuxen här.” Själv tyckte jag att inlärningen gick riktigt bra.

Det har varit grått och mulet väder, sådär kring noll grader. På jobbet var det en bra dag. Sen förde Vippari mig direkt hem, och jag hann äta mellanmål på dagliga verksamheten. Lite senare kom mor med min manuella rullstol hit till boendet, som jag behöver i morgon. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.