Tanken var god och nystädat akvarium

När jag var på jobbet så kom det ett mail angående avdelningens kaffe. I mailet bad man ursäkt om att det hade blivit missuppfattning var vi skall vara, eftersom det finns mötesrum med samma eller liknande namn. Man funderade lite med trösklarna och ifall jag skulle ha lättare att komma med den manuella rullstolen. Sen skrev vi med min arbetskamrat ett svar, att det går inte riktigt, eftersom då skulle jag vara beroende av andra människor. Ja tanken var god, men jag vill inte vara beroende av andra ifall jag inte behöver vara.

Vattenterapi gick bra. När jag duschade var det mycket små tjejer så där var det ganska livligt. Vattnet kändes kall också idag. Min vänstra arm hade lite svårare att slappna av men småningom gav den med sig. Ja det var min sista vattenterapi för i år.

Hade just kommit hem när min assistent kom. Först drack jag kaffe innan vi började städa akvariet. Och städning behövdes verkligen, tvättade filter, dammsög och böt en del av vattnet. Sedan tvättade vi yngel buren också. 🙂

Nu är mina Platy yngel tre veckor gamla. De är små, kvicka och pigga typer. 🙂

Och här har jag ett nystädat akvarium inför julen. 🙂 Det känns bra att jag fick akvariet städad.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.