Något som man ska påminna själv

Jag fick på eftermiddagen ett oväntat och trevligt besök av en vän. Det blev en kort pratstund och det kändes bra att träffas.

Man ska använda sin röst,

och göra den hörd.

För att vem är det 

en människas bästa,

om man inte  gör

det själv?”

 

De här orden sades till mig idag, och jag har själv tänkt likadant, när jag har försökt uttrycka mina upplevelse via skrivandet eller rätta till saker som känns fel. Men ibland börjar jag tveka på att jag gör rätt, då jag hör hur människor reagerar. Därför känns det skönt att höra när någon säger det till mig.Orden är något som man ska påminna själv

 Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.