För att inte bli för lat

Det kommer veckor när kvällarna inte vill räcka till för att trampa, och den här veckan verkade bli en sådan. I tankarna har jag skjutit upp det eller tittat på klockan o. konstaterat att jag inte hinner trampa, även om jag vet att det gör bra för mina ben. Nej ni ska inte tro att jag skulle bortförklara mig, utan bara konstaterar hur saken är.

Ikväll tog jag mig i kragen och gick o. trampa Motmed, tänkte att gör jag inte  nu så kan det hända att jag ej trampar före julen, och det var för att inte bli för lat. Så jag trampade 5,7 km. på 20 minuter, efteråt var jag nöjd över mig själv. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.