Det knallar och går

Sitter vid mitt fönster, lyssnar på julsånger från Spotify o. samtidigt ser jag hur mörkret håller på att falla. Det är ganska att se ljusen brinna i lyktorna när det börjar skymma och lite snöfall. Börjar likna julväder.

Nu i helgen har vi haft lite brist av personal, orsaken vet jag inte. Men det har varit en människa i vår stuga, det har kommit hjälp från andra stugor. Annars knallar det och går, det är bara bra med mig.  Jag förnyade ett virusskydd på datorn hos mina föräldrar, kommer att installera det sen när jag är där.

Tror att jag ska ta och se på gamla avsnitt av Hemgatan. (Kotikaatu) De finns nu på Yle Arenan. Jag önskar er en skön lördagseftermiddag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.