Hemma helg

Har en bra dag och arbetsvecka bakom mig. Innan jag for till jobbet ville personalen kolla mina tider med Vippari för nästa vecka, så det blev rätt. Riktigt bra att kolla tycker jag, då behöver man inte fundera hur det var med skjutsen.

På jobbet fick jag allting gjort. Skönt att få ett rent arbetsbord och sen ta en kaffekopp med sina arbetskamrater före helgen. Det blir en hemma helg för mig här på boendet, som känns ganska skönt det också. Mina föräldrar for på en resa. Men sen blir det en lång julhelg att vara tillsammans. 

Kuvahaun tulos haulle helg

Detta är sant, man ska hålla fast om de vänner man tycker och bryr sig om. Nu önskar jag er er en skön fredagkväll. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.