Lucia 2017

Naturen blev ljusare med snön som har fått stanna tillsvidare  hos oss, och det har varit några minusgrader. Min dag på jobbet gick bra. Jag fick veta att vår avdelning ska nästa vecka dricka kaffe tillsammans, och hela kaffegrejen känns mycket positivt och viktigt för mig, även om jag inte säger det högt.

Hittade mina vinterskor som jag hade sökt i några dagar, men så var de ändå i mitt skåp. Ibland känns det som om man skulle vara blind, och man ser inte saker man har framför sin näsa. 🙂 Dagens fysioterapi gick bra, lite balans, muskelträning och massage för armen. Jag kände mig riktigt nöjd efter terapin.

Ikväll fick vi med min personal och grannar en idé, att vi skulle fara och se på stadens lucia. Och inom en knappt halvtimme var taxin ordnad, in i bilen med gänget och mig med elrullstolen så åkte vi till torget. 🙂

Här är lucia 2017. 🙂 Själv har jag inte varit på flera år och sett på lucia. Blev förvånad hur luciatåget var mindre nu, än när jag var liten. Då fanns det många tomtar i tåget, programmet verkade också kortare. Det var nog roligt vara o. se lucia, och när programmet var slut träffade jag en av mina vänner. 🙂 Sen promenerade vi hem till boendet. Ikväll fick jag upp min Tro, Hopp och Kärlek, precis lagom till lucia och en del människor har traditionen att då sätts dessa julsymbolerna upp.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.