Snöat och julfest

Det har snöat och varit mulet hela dagen, och det ser lite mer vintrigt ut men frågan är hur länge vi får ha snön kvar. Tills i morgon har det visst lovats värmegrader igen, så lyckan blir kortvarigt men idag var det ändå några köldgrader.

Jag hade en bra arbetsdag, och sådär lagom med jobb, det var inte för mycket o. inte för lite. Till vårt arbetse-mail kom det en förfrågan om när det skulle passa för mig, att avdelningen skulle ta och dricka kaffe tillsammans. Vi svarade att en av de dagarna som föreslogs, var möjlig och att jag kunde ändra mig skjuts. Och nu när vi talar om det, så var Vippari tidig idag o. förde mig direkt hem på eftermiddagen.

Ikväll hade vi julfest på den dagliga verksamheten, mina föräldrar kom också dit. Festen var trevlig, med diktläsning sång och kaffe. Medan vi drack kaffe visades det bilder på oss alla som har tagits under årets lopp, som var ganska trevligt att se. Och sen hade tomten varit o. lämnat lite julklappar men tyvärr hann vi inte se honom. 🙂 Efter festen var vi till förrådet efter mina julsaker, och satte lite fram så nu känns det lite mera jul. Bara jag skulle få upp Tro, Hopp och Kärlek, då skulle jag vara nöjd.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.