Mina ledighets planer

Nu har jag bestämt mig för  att ta ledigt från den 22,12  och är ända till 2.1.18. Det känns som en bra tanke, då hinner man vila ut och koppla av lite. I morse sade jag åt personalen som sköter om Vippari skjuts angående mina ledighets planer.

Hade en bra dag på jobbet, det fanns att göra. Och för att inte ta alltför mycket arbetsuppgifter på mig, bad jag hjälp av min arbetskamrat. Vid lunchen nämnde jag för hemvårds personal om min ledighet, som lovade skriva upp det.

Idag kom jag i god tid till simhallen, och vi började med vattenterapin lite tidigare än vanligt. På något sätt kändes vattnet lite kallare än det brukar, annars gick det bra.’

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.