Gemensam konsert

Ja, jag vet inte hur jag hade fått uppfattningen om att kvällens konserten skulle ha varit julkonsert, men så var inte fallet utan Jakobstads Sångarbröder och Laulujaakot höll en gemensam konsert för att hylla Finland 100 år. Ikväll var Invalid-läktaren ganska full av rullstolar, men vi rymdes bra.

Konserten gick på både svenska och finska, båda körerna sjöng en del sånger på varsitt språk. Där var olika inhemska kompositörer bland annat Jean Sibelius. Den biten tyckte jag själv att Sångarbröderna sjöng lite bättre. Efter pausen uppträdde Sångarbröderna och Laulujaakot tillsammans. Konserten var nog fin. 🙂

Här hemma på boendet hjälpte personalen mig med kvällsmålet och sen kvällsbestyren. Vi packad3e även väskan för morgondagens vattenterapi. Nu ser jag med ett öga på Nobelfesten. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.