Bastukväll och julkonsert

Gårdagens besök hos de nya grannarna var riktigt trevlig en familj med två små barn. Nu kom jag ihåg familjens mamma som hade gått samtidigt i gymnasiet som mig, hade nog hört namnet och då hade jag inget minne men när jag fick se människan så kände jag igen. Där fanns en del människor jag kände och det var trevligt, och många små barn. 🙂

När  vi kom hem, hade min bror kommit på besök som väntade på oss. Vi satt och pratade, det var roligt. Sen gick vi alla i bastun, som var skönt. Det var en härlig lördagkväll. 🙂

Idag blev det en sovmorgon. Pelargonerna fick lite vatten. Mor och jag promenerade med rullstolen efter tidningen Helsingin Sanomat, det var grått och mulet väder med några värmegrader. Vi ska ikväll på julkonsert med Sångabröder och Laulujaakot i Schaumansalen.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.