Besök av Biskopen och julöppning

Det blev en kortare dag på jobbet eftersom min skjuts var beställd till klo. 12.30, meningen var ju att jag skulle hinna till 13.00 tills Biskopen kom på besök till dagliga verksamheten. Ja mena kan man alltid och även om man säger en viss tid som är viktig, är det inte säker att tidtabellen håller liksom nu idag. Jag var hemma klo. 13.14. Hann ändå vara en stund och lyssna på Biskopen som berättade om sina uppgifter, har möten både i Seinäjoki och  Jyväskylä.

Sen hörde jag någonstans ifrån att det finns lag på att jag eller skolelever som åker Vippari regelbundet, då har bussen rätt till att ha oss 50 minuter i bilen. Då sades det till mig: ”Ja Susie, så vi kan inte göra något.” Men jag vet att jag har några personal som är av samma åsikt som mig, att man måste börja försöka göra något. Själv kommer jag ej i längden att orka med detta transports system.

Ikväll var vi med mor och far till stan på julöppning, som var på torget. Där var det lite olika försäljare som hade allt möjligt, man fick bland annat glögg och pepparkakor. Luften kändes ganska kyligt. Sen var vi med en julhälsning till våra vänner. De bjöd oss på något smått och gott. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.