Trevlig sångkväll

Hade en bra arbetsdag på jobbet, det var ganska lugn och ändå fanns det att göra. Nu blev det att jag kommer och få ledigt dagen efter självständighetsdagen, som passar mig bra att då kan jag se i lugn och ro på balen.

När jag kom hem var det lite knepigt att köra med elrullstolen ut ur Vippari, då det fanns en annan rullstol i bilen men det gick bra. Hittade personal vi den dagliga verksamheten och fick hjälp, även om de flesta av dom var på en ”Gemensam dag.” Efter kaffet fick jag höra att vi med personalen och några av grannarna skulle fara på en sångkväll som var på finskspråkiga högstadiet. Före det hade jag fysioterapi som gick bra.

Det var skönt att promenera och det kom lite snö. Sångkvällen ordnades av den finska Arbis, många bekanta sånger, och själv sjöng jag med även om jag inte har sångröst.. Det var roligt ändå att sjunga med, och jag var glad över att det fanns möjlighet att fara på en trevlig sångkväll.

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.