Årets Goja var bra

Igår gick dagen i ett huj, så det blev inget bloggandet. Fiskhonan har hittills hållit mig i spänning, och inga yngel har kommit än men själv tyckte jag att färgen på magen hade fått små förändringar. Eller jag kan ha fel ocksåm men födandet börjar närma sig. Jag får väl se om det har hänt något när jag kommit hem ikväll.

På eftermiddagen kom mina vänner  och hämtade mig, vi for hem till dom. Jag blev bjuden på älgköttbullar och mos som smakade gott. Sen satt vi framför brasan och drack kaffe. Det kändes trevligt att vara tillsammans.

Småningom blev det att fara till det gamla brandkårshuset, där TeaterJacob hade sin Goja föreställning. Det var nog flera år sen jag hade varit på Brankis, och det gick riktigt bra för mig att gå i trapporna. Sketcherna i Gojan var roliga om stadens händelser, och vad fina sångtexter o. bra sångare. Man fick nog skratta och en del var ännu roligare än de andra. Ja jag tyckte att åreta Goja var bra. Sen körde mina vänner mig hem till mina föräldrar, det tog inte länge innan mor och far kom hem. Det blev att vi såg på en Vallander film innan vi gick och sova.

Idag var vi med mor till butiken och handlade, vi skulle ha bröd men det blev lite mer. 🙂 Det blev också en sväng till Sunds Trädgård. Annars har jag inte gjort så mycket, i morse fick en del av pelargonerna vatten igen.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.