Stugmöte och slaskigt väder

I morse blev det att vakna lite tidigare, när vi skulle ha stugmöte med personalen och grannarna. Där pratades en del om julen och julpynt till stug tre, och vi bestämde för att skaffa en plastgran till vardagsrummet. Sen kom vi med personalen att nästa fredag när biskopen kommer på besök till dagliga verksamheten slutar jag lite tidigare på jobbet. Mötet var bra i sin helhet, jag själv hade inte så mycket att prata, och det var allmänna saker som diskuterades.

Nu idag är det mulet och slaskigt väder med fyra värmegrader. När jag kom till jobbet hade de nya skåpen kommit, de var en aning kortare till längden, så rummet blev större och  rymligare som kändes lite ovant.

Ni ska ha en skön fredag kväll.  🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.