Snabb och knäckebröds bak

Arbetsdagen på jobbet var bra. Nu idag kom man och såg  på det trasiga skåpet, vet inte om vi kommer att få något från huset eller nytt.’

Tänkte få lite bråttomt eftersom jag var först vid 13.10 tiden på simhallens parkeringsplats. Jag hann bra, hann till och med byta till en annan duschstol som hade bättre fotstöd, lämnade hårtvättandet efter att jag kom upp från bassängen. Jo jag var ganska snabb av mig och hann bra tills vattenterapin skulle börja, och det blev ingen stress varken för mig eller personalen. Dagens vattenterapi gick riktigt bra och jag kunde själv vara nöjd.

Hemma igen och jag drack kaffe. Efter en stund kom mor och satte utebelysningen i min Tuija, som lyste upp det gråa och mulna vädret. Åt middag, och så kom min vän o. hämtade mig, det blev knäckebröds bak hos dom ikväll som ska säljas på Bjärgas Julmarknad. Ja det blev ett bra samarbete mellan oss två, min vän kavlade ut degen och jag höll ett öga på klockan o. brödet i ugnen. Sade när det skulle svängas eller tas ut  ur ugnen. Efteråt blev det te och det nybakta knäckebrödet med gravad lax, och det smakade gott. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.