Basaren och lördag

Gårdagens basar blev nog lyckad tycker jag själv. tja kanske det gråa och regniga vädret gjorde att det inte kom så mycket människor. I år fanns det lite mera produkter som såldes på basaren. Själv körde jag med elrullstolen mellan följningsborden och caféet, eller man kan väl säga att jag var lite överallt. Längs dagen kom det vänner och  bekanta, då gick jag o. tog en kaffe eller saft med dom. Det var roligt att  träffa människor. Alla limpor gick åt, vilken tur att jag hade lagt en limpa undan åt mig på morgonen.

På eftermiddagen kom min väninna med familj först till basaren, och sen gick vi till mig. Där vi lagade kaffe eller saft och kex. Det var roligt att träffas och få se barnen, hade ganska mycket att prata om. Sen körde min väninna mig hem till mor och far. Det blev en skön bastukväll. Började se  på en film, men kände att ögonlocken höll på att gå fast så jag gick o. sova. Jag var väl trött efter dagen,

Idag är det lördag, i morse färgade vi med mor mitt hår, läste en jultidning medan färgen skulle verka. Det blev fin mörkröd nyans på håret. Vädret har varit mulet, vi var en sväng till stan. Nu ikväll är vi bjudna till våra vänner.

Önskar er en skön fortsättning på lördagen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.