Transporten och för sex år sedan

Medan jag satt och väntade på min skjuts till jobbet, fick jag möjlighet att prata med föreståndaren angående om transporten jag använder. Först kunde man försöka höra med Vipcentralen o. fråga lite om det skulle gå att ändra på skjutsens längd. Visst är det omänskligt att behöva o. sitta så länge i en bil. Man borde också fråga på högre nivå, om man skall be orfert från olika taxiföretag. Ja det känns bra att man tar småningom itu med saken.

På facebook dök det upp ett minne för sex år sedan, då fick jag veta att huset där servicehemmet fanns i skulle tömmas. Och vi med mina grannar fick två, tre veckor på att flytta, ja men vart? Det fanns inga planer för oss, minns ännu hur chockad jag blev då beskedet kom från klarblå himmel. Då tog en tidsera slut, som hade varit trygg och lugn o. vi hade haft det bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.