Börjar bli trött på arbetstransporten

Just nu börjar jag bli trött o. led på arbetstransporten med Vippari mellan hemmet och jobbet. Snart står jag inte ut med att sitta 35 minuter för att komma hem, på den senaste tiden har det blivit alltför ofta. Någon förändring måste det ske, eller då börjar jag använda taxi. Idag kom jag hem lite fortare, men helt nöjd var jag inte.

Efter min fysioterapi for vi med mor o. far till HVC och tog influenssa vaccination. Det gick smidigt även om det var ganska mycket folk i väntrummet, där fanns det flera sköterskor som gav vaccinsprutorna. Sen hem och äta middag innan assistenten kom. Vi grejade lite med akvariet och den nya dammsugaren.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.