Reklamblad och frissa

I morse sade jag på dagligaverksamheten att jag kunde ta reklamblad om basaren och dela ut på stadshuset, bladen sattes i en plastficka och i handväskan så for jag till jobbet. Vaktmästaren tog ett reklamblad o. satte i Socialens kafferum, min arbetskamrat tog några upp till stadshusets kafferum och jag själv skickade ett med personalen till hemvården. Ja då blev det lite marknadsföring från min sida.

På eftermiddagen var jag till frissan o. klippte mig. Nu var det en annan som klippte mig. Hårlängden blev lite kortare och min pannlugg jämnades ut. Det gick också bra att ta nackhåret med apparaten. Jag blev riktigt nöjd med håret. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.