Lite vinster lotteriet

På dagen hittade vi hos mina föräldrar lite vinster till lotteriet på vår basar. Det var saker som passar för barn, vinsterna sattes i särskilda påsar som jag tog med mig hit hem till boendet. Själv tycker jag att det är ett bra sätt o. ge saker som inte behövs längre till något lotteri.

Nu vill jag ännu säga några ord om pappret angående fredagens basar. Det var på finska och jag översatte det till svenska, ja jag vill att alla ska känna sig välkomna o. komma till vår basar. Ibland upplever jag att en del människor här skulle vilja att allt ska vara och gå endast på finska, och jag igen skulle vilja riva ner språkmurarna. Det kan ju hända att jag har en blandning av två språkkulturer, ja jag vet inte men främmande känns det i varje fall. Ett som är säker att vi vill ha folk som kommer till basaren, oberoende vilket språk människor pratar.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.