Brunch på Stadshotellet

Det kändes skönt med en sovmorgon. Vi åt bara något smått och kaffe till frukost, när vi skulle  fara på brunch till Stadshotellet. Här har det vaŕit lite solsken var  och några värmegrader, men sen blev det  mulet.

Jag och min familj firade farsdag en dag tidigare, vi gick på brunch till Stadshotellet. Där fanns det allt möjjligt. Själv åt jag lite av allt, både för- och varmrätt. Sen var det kaffe. Maten smakade riktigt gott  tyckte jag och de de andra.

Nu sitter jag i köket o.ser på när mor bakar något till Zontornas  pepparkakhustävling. Vi lyzsnaar på musik och har det bra. 😉

Kran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.