Skymning Gryning konserten

Jag kan inte förstå vad det berodde på att det inte kom mjölk med gårdagens mattlevererans, förra veckan kom det ingen  mjölk alls och nu kom det bara en. Det blev att personalen fick fara och köpa mjölk åt mig.

Solen sken så vackert idag, det var nästan synd och behöva jobba. Jag fick träffa en ny hemvårds personal vid lunchen, det gick nog riktigt bra. På eftermiddagen kom mor efter mig.

Ikväll var vi med mor o. far på Skymning Gryning konsert i Schaumansalen, som var för att fira Finlands 100 års självständighet. Salen var fullsatt. Ja jag tyckte att det var en fin konsert, med fin kör och duktiga artister.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.