Allt verkar vara möjligt

Igår printade jag ut ett postanvi, som var ett paket och trodde att det hade kommit hit till Jakobstad, det är så man tänker och  posten har ju fungerat hittills o. varför skulle det inte fungera nu då. På morgonen hade personalen lagt märke till att hämtningsstället var Lapua, i en annan kommun, en handledare som jag pratade med o. lovade att reda ut och be dom att skicka hit till Jakobstad, som lyckades sen och posten medgav att felet var deras. Jag kan inte förstå hur paketet hade hamnat till Lapua, men allt verkar vara möjligt även om det står rätt adress.

Arbetsdagen började inte på bästa sätt, min handväska fastnade mellan ett skåp o. elrullstolen så körde jag framåt och hela smått skrangliga skåpraden förflyttade sig. I ett skåp kom hyllorna ner. Då var jag inte stolt över mig själv, det enda som tröstade mig var att skåpen var gamla. Min dag blev bättre när en vän från hemvården kom och hjälpte med lunchen, då hade jag nästan glömt bort det som hade hänt.

På eftermiddagen när jag kom hem var det plus sju grader och mulet väder, visserligen var det en hård vind. Sen märkte jag att en annan fisk hade hoppat i buren bland de andra fiskyngel, vet inte hur den hade kommit sig dit. Jag fixade o. beställde egna julkort från Ifolor. Efter middagen släppte vi med personalen ut mina fiskyngel ur buren, de var tillräckligt stora nu.Ikväll medan jag satt och trampade på Motomed kom far o. hälsade på, med sig hade han en choklad ask, ja jag är ju en stor godisätare eller så inte. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.