Fick lite arm massage

Det kändes riktigt bra att återvända till jobbet efter en ledig dag. En del saker ville jag veta för att inte gå miste om något, ibland kan det kännas som om det har hänt mycket på en dag. Jag hann bra göra mitt jobb.

Blev glad när en bekant från hemvårds personalen kom och hjälpte mig med lunchen. Sen meddelade jag att dagen som vi har basaren på så är jag borta, budskapet gick vidare till optimeringen och nu vet jag att det blev uppskrivet. Åh, det blev en avkopplande lunch.

På eftermiddagen kom Vippari ovanligt nog i tid, och körde mig raka vägen hem. Hann bra äta mellanmål och dricka kaffe. 🙂 Innan min fysioterapi skulle börja, bad  jag att få lite arm massage. Den vänstra armen som jag inte så mycket annars, utom på jobbet då jag vänder lapparna blir ibland sjuk o. öm. Armen känns inte alls normal och muskeln är spänd. Dagens massage gjorde gjorde gott, ömheten kommer vid jämna mellanrum men nu har jag inte haft den på många år.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.