Kaffe och glass

Här har det varit mulet, grått och tråkigt väder, men det har sagts vara ganska vara varmt för att vara den här årstiden. Måste medge att jag inte själv har varit ute. Pratade en stund med en vän i telefon, det var ett tag sen vi talade med varann. Och det var trevligt att få prata. Annars har jag tagit det lugnt.

På eftermiddagen fick vi besök av min brors familj, det blev kaffe och glass med blåbärsylt. Det var roligt att få se alla igen. Sånt här piggar upp i det mörka tycker jag.  🙂  Sen klippte mor min pannlugg som hade blivit lång igen, ja mitt hår växer fort så det är inte alltid man vill beställa tid hos frissan för en pannluggs klippning.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.