Ett ljus på All Helgona

Efter frukosten tog jag en promenad till andra sidan av huset. på fönsterbrädet finns det fina Amaryllislökar som är på väg, en del blommor har blivit klippta o. tagits i en blomvas.Nu var det dags att ge lite vatten åt pelargonerna.

Det har varit soligt och vackert idag. Vi var med mor och far till gravgården och tände ett ljus på All helgona. Det var nog halt och isigt, det gick nog bra att komma med rullstolen till gravgården. Vi tände ett ljus för de som är begravda på en annan ort, ett ljus för mina mor- och ett för farföräldrar.  På något sätt känns det lite konstigt då butikerna får hålla öppet vid sådana helgdagar, liksom betydelsen skulle försvinna.

Låt ljuset brinna,

för de som en

gång var oss

nära och kära.

Vackra minnen

bär vi i våra

hjärtan,

de bleknar aldrig,

så länge vi minns

våra nära och

kära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.