Låste ut mig

Ibland när jag far på lunch och ingen är på vårt kontor, brukar jag be personalen att lämna dörren på glänt eller sen är det i läget som stängs men far inte i lås. Nu hann jag inte säga det, och när vi kom från lunchen märkte vi med hemvårds personalen att jag hade låst ut mig. For upp till Socialen efter hjälp, och sen vi skulle ha fått hjälp så hade min arbetskamrat redan kommit.

Mor kom på eftermiddagen och lagade vinterblommor i mina blomlådorna, det blev fint. Sen for vi hem till far. Ikväll var jag med våra vänner på JKG:S dansföreställning ”Förr och Nu blir aldrig sig lik”, mina föräldrar var också med men hade andra sittplatser. Det var fina danser som berättade om Finlands 100 åriga historia, och vad duktiga gymnaster det var.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.