Kvälls tankar

Jag  satt en stund framför mitt fina o. nystädade akvarium, fiskarna simmade i en rofylld takt. Det känns lugnande att se på fiskarna. Tidigare trodde jag att det var några Slamkrypar yngel fanns i det stora akvariet och ungefär sju yngel har jag i buren, plötsligt fick jag se åtminstone fyra, fem som fanns på stenarna. Blev ju glad förstås, tänk när de växer och blir stora. Visst är det roligt när fiskarna  föder små yngel och se hur de växer. Vad ska jag göra om det blir så många då?

I tiderna frågade jag ju djuraffären ifall de skulle ha köpt Miljonfisk yngel, då hade man redan en leverantör. Man kunde tänka sig att ta emot fiskarna, och ge fiskmat åt mig i bytet. Jag kom aldrig så långt. Men nu vill jag kanske göra något mer av grejen eller så inte. Ja det var bara mina kvälls tankar om fiskarna. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.