Två saker på samma gång

Novembers första dag blev solig och några minusgrader. Jag klädde på mig nästan som om det var på vintern, och man vet aldrig hur många ställen Vipbussen stannar på o. då öppnas dörren och den kyliga luften kommer in. På jobbet var det en bra dag..

På eftermiddagen hade jag ingen fysioterapi, min terapeut hade något annat. Kände på mig att jag kunde ta och trampa en stund på Motomeden. Medan jag trampade så pratade jag i telefonen med en vän, visserligen blev det bara sex km. lite på en halvtimme. Själv tyckte jag att det var ganska bra, med tanke på att jag gjorde två saker på samma gång, 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.