Sprickor i väggarna och fotmask

I morse fick jag besök av boendets föreståndare. Dels pratade vi om kvällen för anhöriga som kommer att hållas om några ve,kor, sen ville hon se ifall jag hade sprickor i väggarna här i lägenheten. Nästa vecka blir det ju slutgranskning av huset Och alldeles riktigt hade jag några sprickor här hos mig, det lär vara nästan i alla rum. Sen funderade vi hur det är möjligt att det finns sprickor i ett nybyggd hus, ja det var en bra fråga.

Solen sken så vackert på dagen. På jobbet var det lugnt, i alla fall hade jag  något att göra men det var inte mycket. Nu var det en sådan arbetsdag.

När jag hade hunnit vara hemma en stund, kom mor och hälsade på. Jag fick en liten bit gravad lax, en del fick jag lägga på smörgåsarna ikväll till kvällsmål  och det var gott. Vi satt och pratade en stund, ibland är det skönt att få diskutera i lugn och ro. Lite senare kom min assistent till mig. Nu ville jag ha en fotmask från Maybeauty, själva behandlingen tog ungefär två timmar. Jag hade tossor som hade medel i o. de skulle vara på fötterna i två timmar, för att inte halka satte vi halkskyddstrumpor ovanpå, ja det gick bra men det kändes lite kladdigt. Medan fotmasken var på fötterna, tvättade assistenten fiskyngel buren o. dammsög akvariet och det blev lite mer städning än vad jag hade tänkt mig. 🙂

Det var nog skönt att ha fotmasken på fötterna, om en vecka börjar det att flagna skinn från fötterna. Jag var nöjd med eftermiddagen, hann göra ganska mycket. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.