Då var terapiansökan gjord

Vid frukosten satt jag och funderade  ut vad jag skulle göra idag, det var mulet, grått och regnigt väder. I några veckor har jag haft i bakhuvudet, att jag borde göra en terapiansökan för vattenterapi till Folkpensionanststalten innan årskiftet . Känns lite märkligt när det beviljades fysioterapi för tre år medan vattenterapi bara för ett, själv tycker jag att det är lite fånigt men vad kan man göra.

Sen satte jag mig framför datorn, öppnade modellen av ansökningsblanketten som användes i fjol. Och småningom hade jag allt ifyllt, sen printade jag ut det. Efter lunchen  hjälpte personalen mig med att skriva datumet o. jag skrev mitt namnunderskrift så var det bara att sätta i kuvertet. Ja då var terapiansökan gjord, å vad skönt det känns, att fylla i ansökningar gällande t.ex. terapier hör inte till dom trevligaste sakerna. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv som tog itu med det idag. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.