En fisk på köpet

Nu i morse var det mulet och minus sex grader. Jag fick be att personalen skulle ta fram mina vinterskor, handskar och mössa åt mig, för att jag ville inte frysa. Vilken tur att det inte var så halt, och jag kom bra fram med elrullstolen.

Arbetsdagen var bra, det var lite mera jobb än igår. Mot slutet av dagen kändes det som om jag ville hem och börja ta helg, det var sådär efter kaffet som minuterna verkade långa och man skulle vänta på Vipparin.

Väl hemma ringde mor och frågade om jag ville ha en bulle till eftermiddagskaffet, en bulle säger man inte nej till. Handledaren satte på lite mera kaffe så jag kunde bjuda åt min mamma. Efter en stund kom mor som hade varit till djuraffären, där  de hade gett en ny Tiger Bolt och några Algätare köptes till, sen kom en Algätare med på köpet. Inte så illa med en fisk på köpet. Det var trevligt med en pratstund med mor, de ska med far åka i morgon ner till Helsingfors så jag är helgen här på boendet.

Sen försökte jag skicka ett e-mail med bild, utan att lyckats och det slutade att jag skickade som ett textmeddelande på mobilen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.