Vad kul att du tittade in till mig

Kuvahaun tulos haulle nalle puh godnatt

Jag blir alltid förvånad och glad, när jag hör att främmande människor läser min blogg. Människor jag aldrig har träffat, eller de vet inte vem jag är, känner inte mig inte. Det sägs att jag är starkt närvarande i mina inlägg och vardagen.

Min vardag står aldrig stilla, och det behövs lite för att det kommer något som kan förändra mina planer. Alltid hittar jag på lösningar som hjälper mig att ta över de hinder som jag stöter på vägen, och med positivt tänkande kommer jag långt.

Så vad kul att du tittade in till mig. Följ gärna med mina vardags svängarna som gör livet vanligt men samtidigt lite annorlunda på grund av min funktionsnedsättning.

Kram och god natt 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.