Alltid går det inte jämt ut

Någon gång händer det att personalen är många på morgnarna, som är ganska ovanligt o. i morse kom det en handledare som hade en studerande med sig. De kom redan klockan halv åtta, eftersom alla andra här på boendet hade redan fått hjälp och de hade ingenstans att gå till. Vanligtvis har jag inget emot att träffa o. lära känna nya människor, ibland skulle man inte orka börja förklara direkt från morgonen. Försökte ta fram den glada tjejen i mig.

Jag var en stund på den dagliga verksamheten innan jag for till jobbet. Arbetsdagen var bra sen när datorn ville samarbeta med mig. Nu på eftermiddagen hade jag min fysioterapi lite tidigare, nå hemfärden tog ganska länge med Vippari. När jag kom hem fanns det lite personal eftersom de hade arbetsplatshandledning, och jag blev tvungen att vänta på hjälp. Det blev så att min fysioterapeut gav kaffe åt mig, Sen blev det avslappning och töjningar.

Ja det går inte alltid jämt ut som man har tänkt sig, sådana situationer kan jag känna mig lite uppjagad. Nå, jag lugnade ner mig ganska fort.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.