Tassig morgon

Det hade på något sätt blivit ett missförstånd om när jag skulle fara till jobbet idag. Personalen trodde att jag skulle börja senare, ja men det var först i morgon sade jag åt handledaren som var hos mig och hjälpte. Sen blev det något missförstånd med min Vippariskjuts, till slut fick jag en bil klockan 10.10. Blev lite försenad från jobbet men sånt kan hända. Ja det var lite en tassig morgon som jag hade.

Arbetsdagen gick riktigt bra. Jag hann laga till och med två dagars jobb, det var jag nöjd med. Annars kändes det som om dagen rusade iväg.

Det var mulet på dagen, på eftermiddagen fick man se en glimt av solen bland molnen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.