Det kryllar av nya fiskar i akvariet

Ja då fick man uppleva den första morgonen med köldgrader, här var det minus en grad och mulet väder. Solen sken lite grann på eftermiddagen. Min arbetsdag var bra. Märker själv att man har mera kläder på sig nu, och då tar lite längre tid att gå på toaletten men jag är ju en som klarar mig.

Vattenterapi gick bra, fast till en början var det lite oroligt i bassängen och killar som skvättade runt omkring sig. Det tog en stund innan armarna slappnade av, vet inte om orsaken berodde på att det var lite mera ljud. Blev glad att höra av en handledare att jag är bra på att lära, t.ex. nu vid simhallen.

Här hemma väntade min assistent på mig, jag hann med en kaffe innan mor kom med nya fiskar och växter. Bottnet dammsögs några omgångar och det kom lite smuts som var bra att få bort. Nu var jag extra noggrann att växterna skulle sköljas av och inget vatten från djuraffären då fiskarna o. växterna skulle sättas i akvariet, var inte förtjust att få någon sjukdom nu.

Ja nu kryllar det av nya fiskar i akvariet. Vattnet ser lite grumligt ut, som beror på att rengöringsmedlet hade just blivit lagt. Det var en fisk som flöt bara upp till ytan, mor lovade föra den tillbaka till djuraffären. Nu är det nöje att se på akvariet. 🙂

Ikväll var jag med personalen o. grannarna på en promenad. Nog var det mörkt men till all tur hade jag bra lampor på min elrullstol. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.