Akvariet och vänner

Det kändes som om allt hände på en gång igår, när jag kom hem. Plötsligt fick jag veta  att en kille från JNT skulle komma till mig och fixa TVkanalerna, som gick ganska fort. Mellan varven    satt jag och drack eftermiddagskaffe. Någon stund senare kom min assistent, vi började tömma vattnet från akvariet.  Mor kom sen, det blev lite dammsugning innan vatrnet fylldes på. Vi satte Algzit tabletterna ännu en gång.

På kvällen var vi bjudna till mina föräldrars före detta grannar, som har flyttat. Trevligt att få  se hur de bor nu. Det var en mycket trevlig kväll, blev ganska sent när vi kom hem.

Idag var vi med mor lite på stan. Vi var till djuraffären, jag såg lite på vilka fiskar jag vill ha sen till mitt akvarium. Pratade med försäljaren att jag vill ha några Algätare, Tiger Botia och Platy, kom överens att både fiskarna o. växterna hämtas på måndag. Träffade lite vänner i stan. På hemvägen hälsade vi på hos min brors familj.

Nu ikväll ska vi till våra vänner, med temat October fest. Det blir korv och öl, förutom för mig som inte dricker öl. Jag är nöjd med något alkoholfritt. Önskar er en skön lördagkväll.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.