Pusslat ihop till en ny årskalender

Efter en helt vanlig och bra arbetsdag på jobbet, tog jag mig tid för att börja pussla ihop till en ny årskalender att ha på väggen. Nuförtiden brukar jag göra det på Ifolor sidor. Det är liksom ett pussel att titta igenom bilderna som finns på datorn, och sedan hitta någon lämplig bild som passar till varje månad. Har tidigare försökt gå lite efter årstiderna,  men nu blev det blandat med Kreta resan, och jag hoppas att det blev bra. Sen lade jag in beställningen, dit for några timmar av kvällen.

Ni ska vara medvetna om att jag gör själv saker på datorn liksom en kalender.Det är ingen som hjälper mig. Jag laddar upp, flyttar och vid behov redigerar jag bilderna själv. Då tar det kanske lite längre tid för att laga.  Nu känner jag mig nöjd att jag lagade en ny årskalender.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.