Årskontroll och shopping

Det var en kylig morgon här hos oss, bara någon plusgrad men dagen blev solig och sen blev det 6 grader o. lite mulet.Efter frukosten var vi med personalen tvungna och ta bort en död fisk, orsaken till det var att i ämbaret fanns för lite med syre. Jag var förmiddagen på dagliga verksamheten, åt lunchen där.

Mor kom vid elvatiden och hämtade mig, det var så vackert att köra till Karleby när träden lyste i fina höstfärger längs vägkanten. Årskontrollen hos gyneologen gick bra, ny spände jag mig inte så mycket. Kanske jag börjar bli van vid gyn. undersökningarna, även om det inte är så trevliga saker. Eferåt gick vi lite på stan och shoppade, hittade lite kläder. Sen var vi till Rax på pizza. På hemvägen tittade vi in hos våra vänner, som var riktigt trevligt att se dom igen.

När vi kom hem, satte vi fiskarna tillbaks i akvariet, o. eftersom de slamkrypare som blev kvar där så har överlevt. Men lampan får vara släckt tillsvidare.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.