Vattenbyte två

Nu vet jag att mina blogginlägg just nu handlar ganska mycket om fiskar och akvarium. Fiskar är mina husdjur, och att de mår bra är viktigt för mig. Det känns lite lustigt att ha fiskarna o. ”bo” i ett ämbare och sen ska man mata dom. Ja det få lov att gå tills algerna har försvunnit från akvariet.

När jag hade druckit eftermiddagskaffe tog jag och kikade på fiskarna, två hade tyvärr inte överlevt, vi tog med personalen bort dom. Sen kom mor, först togs vattnet bort som nu var lite blått efter tabletterna, sen kom det nytt vatten och en omgång med Algzit tabletter. Och nu får vattnet vara så i tre, fyra dagar. Redan idag tyckte jag att det såg lite klarare ut.

Dagen var ganska solig, hade en kortare arbetsdag. Annars är det nog bara bra med mig. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.