Funderar varför akvarievattnet är så grumligt?

När jag kom hem ikväll så var akvarievattnet fortfarande grumligt två dagar efter städningen. Vanligtvis brukar det blir klarare inom några  eller inom 12 timmar, men nu såg det precis som i fredags när jag for. Efter kvällsmålet hjälpte personalen mig att sätta rengörande medlet på nytt. Då märkte jag också att vattnet cirkulerar dåligt. Ja jag funderar varför akvarievattnet är så grumligt? Ingen större förändring har skett sedan medlet sattes i vattnet. Sen skrev jag ett meddelande till djuraffären och frågade om problemet.

Oj det har redan hunnit gå över midnatt, så nu blir det kram och god natt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.