Liten tanke med många ord

 

Henkilön Elisabeth Källgren kuva.

Vill dela med mig ett av:”Elisabeth Källgrens  inlägg i Tänkvärda citat”

Själv tycker jag att det är med många ord som säger så mycket, Jag har ett hjärta som är ganska stort. Många människor har försökt komma och bosätta, kanske de har lyckats vara i mitt hjärta under en tid, av någon amledning har de trillat bort.

Viljan finns att ha människor kvar i hjärtat, men tiden räcker inte till att ta hand om alla. Bra om man hinner med de vänner som bor i ens hjärta, men  man vet att människor i sin närher tänker på en. Man behöver inte träffas varje dag, men man vet var vännerna finns om det behövs. Och i min tur hoppas jag att mina vänner upplever mig på ett likadant sätt, som jag själv gör med dom.

Kram 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.