Café och pizza

Nu så fungerar tangentbords tangenterna igen, det var bara att sätta sladden i en annan port här vid datorn,men det gick nog bra att bloogga från paddan också. Dagens väder har faktiskt varit tråkigt, regnigt, mulet och  kyligt med sina sex grader. Vi bestämde med min godmor oss för att hoppa över dagens fotbollsmatch, och fara på en kaffe till Fika.

Ett cafébesök när det var tråkigt väder kändes bättre, än att behöva sitta i regnet och se på en fotbollsmatch. På Fika Cafe träffade jag ägaren som jag diskuterade angående rampen med, vi skakade hand och böt några ord. Sen blev det kaffe och Wienerbröd. Där var det mycket med kunder idag.

Lite senare for far och jag ut med våra vänner och åt pizza på Banks. Jag åt en Americana, den var god men i början var den ganska mjuk och lite svår att äta. Det var trevligt att vara tillsammans på pizza. Ikväll får vi hem min mor.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.