Bra med lite planering

Det är roligt ibland att börja morgonen med lite humor och skratt, behöver inte vara jämt så allvarlig. Konsten är sen att inte låta det gå till alltför fjolligheter, då kan någon tro att man har fått fnatt. Innan jag åkte till jobbet, berättade personalen att mina skjuts för nästa vecka har blivit ordnade. Då sade jag till om att jag tänkte vara ledig nästa onsdag, har ett ärende till Karleby. Själv tycker jag om att det är bra med lite planering på förhand, och att man hinner ordna allt som man ska så blir det inga överraskningar.

Dagen på jobbet gick bra, allt flöt på. Efteråt kände jag mig nöjd och glad, min kropp var bättre med i svängarna nu idag. Vädret har varit ganska jämngrå och mulet, kring sju värmegrader.

Nu på eftermiddagen hade någon i personalen inte tänkt på att butiksvarorna skulle läggas i mitt kylskåp, utan hade packat upp och lagt i stug tre:ans kylskåp. Jag fick nog sen allt som jag beställt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.