Lite extra spänd

Det har varit grått och mulet väder idag. Tyckte att jag hade en bra arbetsdag på jobbet, kan inte heller klaga på min arbetstakt. Allt verkade gå utmärkt tyckte jag själv. Efter lunchen när det blev dags att gå på wc, märkte jag att kroppen var lite extra spänd och spasticiteten gjorde lite svårare att komma och stå på fötterna efter att ha kommit bort från elrullstolen. Nu var jag tvungen att ge kroppen tid och vänta tills fötterna eller händerna började att fungera igen. Vet inte vad min kropp reagerade på.

Far var hos mig på eftermiddagen och kollade om kortet till digiboxen fungerade, det var ännu  något som inte fungerade eller alla kanaler syntes ej. Då blev det att fara till JNT på nytt. På fysioterapin blev det muskelövningar och lite massage som gjorde gott för  mig och  min kropp.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.